Verolive Natural Products

A piece of the Cretan Nature

Όταν έφτασαν στα χέρια μου οι κρέμες σώματος εντατικής ενυδάτωσης, της ελληνικής εταιρίας Verolive, ένιωσα υπερήφανη για την ¼ καταγωγή μου από το όμορφο νησί της Κρήτης.

Πολυτελής συσκευασία, φυσικά συστατικά, βελούδινη υφή, ελληνική υπογραφή.
Ένας θησαυρός της Κρητικής γης, σε βαζάκι!

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τρεις διαφορετικές κρέμες σώματος της Verolive: Aloe Vera, Vanilla & Honey και Prickly Pear, με καινοτόμες συνθέσεις.

Εντυπωσιακά ενυδατικό προϊόν, με ευχάριστο άρωμα και ανάλαφρη υφή. Ιδανικό για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες, σαν τη δική μου, που έχουν ανάγκη από extra ενυδάτωση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για προϊόντα δερματολογικά εγκεκριμένα σε εθελοντές με ευαίσθητη επιδερμίδα.

Η Aloe Vera Body Spa Cream,  εμπλουτισμένη με βιοενεργή Αλόη και 10 διαφορετικά φυσικά συστατικά, έχει φρέσκο άρωμα με νότες εσπεριδοειδών και λουλουδιών, ανακουφίζει τη ξηρή επιδερμίδα ενώ βοηθά στην επαναφορά της ελαστικότητας.

H Vanilla & Honey Body Spa Cream, με εκχύλισμα βανίλιας, οργανικό μέλι και 10 βιολογικά συστατικά, αφήνει ένα ζεστό και γλυκό άρωμα στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει αναζωογόνηση και λάμψη.

Η Prickly Pear Body Spa Cream, με έλαιο βιολογικού φραγκόσυκου και 11 ενεργά συστατικά, είναι η αγαπημένη μου! Το έλαιο φραγκόσυκου, αποτελεί ένα σπάνιο και δυσεύρετο προϊόν της φύσης, πολύ αποτελεσματικό στην ανανέωση των κυττάρων. Aπορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, μαλακώνει και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα αφήνει ένα δροσερό, φρουτώδες άρωμα.

Οι κρέμες σώματος εντατικής ενυδάτωσης της Verolive αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας μου. Μια μικρή ποσότητα μετά το ντουζ αρκεί για να «κλειδώσω» την υγρασία στην επιδερμίδα μου, η οποία δείχνει περισσότερο ελαστική και λαμπερή.

Τα φυσικά προϊόντα Verolive που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να απολαύσουμε μόνο σε spa μεγάλων ξενοδοχείων, είναι πλέον διαθέσιμα και για αγορά στο eshop: https://verolive.com/

Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ποτέ, τώρα είναι η ευκαιρία για να το κάνεις, αφού για λίγες μέρες ακόμα μπορείς να τα αποκτήσεις με έκπτωση 35%!

Πάτησε εδώ και ανακάλυψε όλα τα προϊόντα της Verolive.

Xoxo,Sivylla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *