Buying for baby

What you REALLY need!

Περιμένεις μωράκι και αναρωτιέσαι τι είναι πραγματικά απαραίτητο για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι;
H λίστα που ακολουθεί θα σου φανεί πολύ χρήσιμη!

Φορμάκια με κοντό και μακρύ μανίκι (4 με 6 τεμάχια)

Επίλεξε πιστοποιημένα, οργανικά υφάσματα που είναι κατάλληλα για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Στο smalls θα βρεις φορμάκια από 100% οργανικό βαμβάκι βιολογικής γεωργίας, ελεγμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX Standard 100. Εξαιρετικά απαλά στην υφή, με επίπεδες ραφές και μαλακές κλωστές, ειδικά σχεδιασμένα για το νεογέννητο μωρό. Κοντομάνικα φορμάκια μπορείς να βρεις εδώ και μακρυμάνικα εδώ.

Ολόσωμο φορμάκι με μεγάλο φερμουάρ (4 με 6 τεμάχια)

Απόφυγε με κάθε τρόπο τα ολόσωμα φορμάκια με κουμπάκια ή κόπιτσες, που δυσκολεύουν αφόρητα το ντύσιμο και τη συχνή αλλαγή της πάνας. Επίλεξε για το μωράκι σου φορμάκια με φερμουάρ, που διευκολύνουν τη διαδικασία και κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Στο smalls θα βρεις όμορφα φορμάκια με σκουφάκι από 100% οργανικό βαμβάκι βιολογικής γεωργίας, που καλύπτουν όλο το σώμα του μωρού από το κεφαλάκι μέχρι τα πατουσάκια, κρατώντας το ζεστό και ασφαλές. Το μεγάλο φερμουάρ διευκολύνει την καθημερινότητα του μωρού, ενώ χάρη στο κάλυμμα των πελμάτων με αντιολισθητικά πατουσάκια εξοικονομείς χρόνο από την τοποθέτηση και αφαίρεση καλτσών σε κάθε άλλαγμα. Όμορφες επιλογές για πρακτικά ολόσωμα φορμάκια μπορείς να βρεις εδώ και εδώ.

Ολόσωμο φορμάκι με άνοιγμα στα πόδια (2 τεμάχια)

Τα knotted gowns ή αλλιώς τα φορμάκια που δένουν με κόμπο στο κάτω μέρος είναι ό,τι πιο πρακτικό και απαραίτητο για το νεογέννητο μωρό. Πέρα από το ότι προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση για το συχνό άλλαγμα της πάνας, είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να προσομοιάζουν το περιβάλλον της κοιλίτσας της μαμάς, δημιουργώντας την αίσθηση της ασφάλειας και της θαλπωρής που χρειάζεται το βρέφος για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί καλύτερα. Στο smalls θα βρεις επιλογές knotted gowns από 100% οργανικό βαμβάκι, με ενσωματωμένα αναδιπλούμενα γαντάκια, που προστατεύουν το βρέφος από το γρατζούνισμα και κουμπάκια στον λαιμό που διευκολύνουν το ντύσιμο. Στο smalls διατίθενται σε μπεζ, σε καφέ και σε γκρι χρώμα.

Υπνόσακος (2 τεμάχια)

Ο βρεφικός υπνόσακος είναι απαραίτητος σε κάθε σπίτι με νεογέννητο μωράκι. Στο smalls θα βρεις ελεγμένους και πιστοποιημένους βρεφικούς υπνόσακους με στρογγυλεμένο τελείωμα που προσομοιάζει τη θαλπωρή της κοιλίτσας της μαμάς και μεγάλα κουμπιά που διευκολύνουν το νυχτερινό τάισμα και την αλλαγή της πάνας, σε λευκό και γκρι χρώμα.

Καλαθούνα

Το πρώτο κρεβατάκι του μωρού! Η καλαθούνα εξασφαλίζει έναν ήρεμο, ζεστό και ασφαλές ύπνο στο νεογέννητο μωρό από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής του, ενώ χάρη στις λαβές που συνήθως διαθέτει μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Στο smalls θα βρεις πανέμορφες χειροποίητες καλαθούνες από φυσικό rattan και δερμάτινες λεπτομέρειες που δίνουν έναν boho χαρακτήρα σε κάθε βρεφικό δωμάτιο. Ρίξε μία ματιά εδώ.

Μπουρνούζι με κουκούλα

Για τα πρώτα μπάνια του μωρού σου επίλεξε μπουρνούζι με κουκούλα από οργανικό βαμβάκι. Στο smalls θα βρεις αφράτα και εξαιρετικά απορροφητικά βρεφικά μπουρνούζια με κουκούλα από 100% οργανικό βαμβάκι και πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX Standard 100. Δες εδώ!

Μεγάλες μουσελίνες πολλαπλών χρήσεων (2 με 4 τεμάχια)

Πριν φύγεις για το μαιευτήριο βεβαιώσου ότι έχεις εφοδιαστεί με τις απολύτως απαραίτητες μουσελίνες πολλαπλών χρήσεων. Στο smalls μπορείς να βρεις εξαιρετικά απαλές, βαμβακερές μουσελίνες από 100% οργανικό βαμβάκι βιολογικής γεωργίας, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σεντόνι για την κούνια ή το λίκνο, ως ελαφριά κουβερτούλα το καλοκαίρι ή κάλυμμα αλλαξιέρας, ως κουβέρτα φασκιώματος (swaddle blanket), πανάκι ρεψίματος, ακόμα και ως κάλυμμα θηλασμού. Με ανάλαφρη πλέξη που σέβεται την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, αφού επιτρέπει στον αέρα να περνάει μειώνοντας τον κίνδυνο της υπερθέρμανσης και πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX Standard 100. Δες εδώ όλα τα σχέδια.

Βρεφικά είδη περιποίησης και φροντίδας

Δύο συσκευασίες βρεφικές πάνες νούμερο 1, κρέμα αλλαγής πάνας, κρέμα συγκάματος, ενυδατικό γαλάκτωμα, σαμπουάν και αφρόλουτρο, σετ χτένας και βούρτσας, σετ περιποίησης νυχιών και βρεφικό απορρυπαντικό ρούχων.

Φαρμακείο

Βαμβάκι, αποστειρωμένες γάζες, οινόπνευμα, βρεφικό θερμόμετρο, ψαλιδάκι νυχιών, αποσυμφορητή μύτης, φυσιολογικό ορό σε αμπούλες, αντισηπτικό υγρό.

Last, but definitely not least!

Μην ξεχάσεις το βασικότερο! Καλή ψυχολογία, βοήθεια και υποστήριξη από τον μπαμπά και θετική διάθεση!

Με το καλό, μανούλα!
Xoxo, Σίβυλλα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *